Підготувала учитель біології та хімії - Красножон О.В.
Мета: розглянути переваги та недоліки різних типів харчування,
розглянути традиційне харчування українців та цікаві факти про їжу, формувати
поняття раціонального харчування, пропаганда здорового способу життя,
сформулювати основні правила раціонального харчування, формувати навички
особистої гігієни та вміння правильно вибирати продукти для харчування, розвиток
інтелектуальних здібностей учнів у процесі обговорення теми заходу, розвивати
уміння висловлювати свої думки, виховувати почуття колективізму, групової
роботи та взаємоповаги.
Міжпредметні зв’язки: хімія, ОБЖ, історія, література, валеологія,
народознавство,
Обладнання: вислови про харчування,
таблички з назвами стилів харчування, «Таблиця калорійності продуктів харчування»,
«Таблиця сумісництва продуктів харчування», буклети, бюлетені, оформлення
продуктами харчування з різних стилів, слайди презентації, проектор, комп’ютер,
екран.
Публікація повністю:
Немає коментарів:
Дописати коментар